Accommodaties voor groepen en grote gezinnen in Disneyland Parijs

Accommodaties voor groepen en grote families in Disneyland Parijs

Ben je van plan om met een grote groep vrienden of met je hele familie naar Disneyland Parijs te gaan? Dan is het natuurlijk belangrijk om een geschikte accommodatie te vinden waar jullie allemaal kunnen verblijven. Gelukkig zijn er in en rondom Disneyland Parijs genoeg opties voor groepen en grote families. In dit artikel deel ik mijn ervaringen en tips met jullie!

Hotelkamers voor groepen

Als je met een groep vrienden of familie gaat, is het handig om te kiezen voor een hotel waar ze kamers hebben die geschikt zijn voor grotere groepen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een familiekamer of een suite waar meerdere personen in kunnen verblijven. Zo hoef je niet apart van elkaar te slapen en kun je gezellig met z’n allen op één kamer verblijven. Disneyland Hotel en Disney’s Newport Bay Club zijn bijvoorbeeld hotels die speciale familiekamers aanbieden.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Vakantiehuizen en appartementen

Als je liever wat meer ruimte wilt hebben en zelf wilt koken, kun je ook kiezen voor een vakantiehuis of appartement in de buurt van Disneyland Parijs. Er zijn verschillende vakantieparken en verhuurders in de omgeving die accommodaties aanbieden voor groepen en grote families. Zo kun je bijvoorbeeld verblijven in Villages Nature Paris, een vakantiepark op een steenworp afstand van Disneyland.

Verblijf in de Disney Hotels

Als je de volledige Disney-ervaring wilt beleven, kun je er ook voor kiezen om te verblijven in een van de Disney Hotels in het resort. Deze hotels liggen op loopafstand van de parken en bieden allerlei extra’s zoals vroeg toegang tot de parken en ontmoetingen met Disney-figuren. Ook hier zijn er kamers beschikbaar voor grotere groepen, zodat jullie gezellig bij elkaar kunnen blijven.

Tips voor het boeken van accommodaties voor groepen

  • Zorg ervoor dat je op tijd boekt, vooral als je met een grote groep gaat. Zo weet je zeker dat er genoeg kamers beschikbaar zijn.
  • Vraag bij het boeken naar speciale arrangementen voor groepen, zoals groepskortingen of extra’s zoals ontbijt inbegrepen.
  • Informeer naar de mogelijkheden voor groepsactiviteiten in het hotel of in de omgeving, zodat jullie samen leuke dingen kunnen ondernemen tijdens jullie verblijf.

Met de juiste accommodatie wordt jullie trip naar Disneyland Parijs onvergetelijk en kunnen jullie optimaal genieten van alles wat het resort te bieden heeft. Dus kies een accommodatie die past bij jullie wensen en geniet van een magische tijd samen!

Een magische afsluiting

Met de juiste accommodatie wordt jullie trip naar Disneyland Parijs onvergetelijk en kunnen jullie optimaal genieten van alles wat het resort te bieden heeft. Dus kies een accommodatie die past bij jullie wensen en geniet van een magische tijd samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *