Kindvriendelijke voorzieningen in Disney-hotels

Kindvriendelijke voorzieningen in Disney-hotels

Als je met je gezin naar Disneyland Parijs gaat, is het verblijf in een Disney-hotel een magische ervaring op zich. De kindvriendelijke voorzieningen zorgen ervoor dat jullie verblijf nog specialer wordt en dat de kleintjes zich helemaal thuis voelen. In dit artikel deel ik mijn eigen ervaring met de kindvriendelijke aspecten van de Disney-hotels.

Themakamers voor de kleintjes

In de Disney-hotels heb je de mogelijkheid om te verblijven in themakamers die speciaal zijn ingericht voor kinderen. Van prinsessenkamers tot piratenkamers, er is voor ieder wat wils. **De kamers zijn tot in de kleinste details ingericht met Disney-decoraties en kleuren, waardoor de kinderen zich echt in de sprookjeswereld wanen.**

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Kinderopvang en animatie

Als ouder wil je ook wel eens even tijd voor jezelf hebben tijdens je verblijf in Disneyland. Gelukkig zijn er in de Disney-hotels **kinderopvangfaciliteiten** waar je je kinderen met een gerust hart kunt achterlaten. Daarnaast worden er ook verschillende animatie-activiteiten georganiseerd voor de kleintjes, zodat ze zich geen moment zullen vervelen.

Speciale maaltijden voor kinderen

In de restaurants van de Disney-hotels worden **speciale kindermenu’s** aangeboden die aansluiten bij de wensen van de jonge gasten. Van Mickey Mouse pannenkoeken tot Elsa-ijsjes, er is genoeg keuze voor de kieskeurige eters. Ook worden er vaak kleurplaten en potloden uitgedeeld, zodat de kinderen zich tijdens het eten kunnen vermaken.

Speeltuinen en zwembaden

Na een dag in de Disneyland parken is het heerlijk voor de kinderen om nog even te kunnen spelen en zwemmen in de **speeltuinen en zwembaden** van de Disney-hotels. Terwijl de ouders kunnen ontspannen, vermaken de kleintjes zich met glijbanen, schommels en andere speeltoestellen. Een ideale afsluiting van de dag!

Disney-figuren ontmoeten

Wat een Disney-verblijf echt magisch maakt, is de mogelijkheid om **Disney-figuren** te ontmoeten in de Disney-hotels. Van Mickey Mouse tot Elsa en Olaf, de bekende personages lopen rond in de hotels en nemen de tijd voor een knuffel, handtekening of foto. Dit zorgt voor onvergetelijke herinneringen voor zowel kinderen als volwassenen.

Kindvriendelijke faciliteiten

Naast de bovengenoemde voorzieningen, zijn er nog tal van andere kindvriendelijke faciliteiten in de Disney-hotels. Denk aan **kinderstoelen** in restaurants, **kinderbedjes** in de kamers en op aanvraag zelfs **kinderbuggy’s**. Alles is erop gericht om het verblijf van gezinnen zo comfortabel mogelijk te maken.

Met alle kindvriendelijke voorzieningen in de Disney-hotels wordt een verblijf in Disneyland Parijs een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Een grappige afsluiting

Dus, als je nog twijfelt over een verblijf in een Disney-hotel met je gezin, dan kan ik je alleen maar aanraden om het gewoon te doen. De lach op het gezicht van je kinderen wanneer ze hun favoriete Disney-figuren ontmoeten, de magie van de themakamers en de ontspanning in de speeltuinen en zwembaden zijn allemaal redenen om voor een Disney-hotel te kiezen. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet in een kamer slapen die helemaal in het teken van hun favoriete Disney-film staat? Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *