Het beleid van Disneyland Parijs met betrekking tot huisdieren en servicehonden

Welkom bij Disneyland Parijs – het magische huisdierbeleid

Bij een bezoek aan Disneyland Parijs wil je natuurlijk dat alles vlot verloopt, ook als je je harige vriendje mee wilt nemen. In dit artikel vertel ik je alles over het huisdierbeleid van Disneyland Parijs, zodat jij en je viervoeter zorgeloos kunnen genieten van een dag vol magie en avontuur.

Huisdieren bij Disneyland Parijs

Als je van plan bent om je huisdier mee te nemen naar Disneyland Parijs, moet je er rekening mee houden dat huisdieren in de parken zelf niet zijn toegestaan. Dit geldt zowel voor honden als andere huisdieren. Gelukkig zijn er wel oplossingen voor het opvangen van je huisdier tijdens je bezoek aan het park.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Disneyland Parijs heeft een speciale kennelservice waar je je huisdier kunt achterlaten terwijl je geniet van alle attracties en shows. De kosten hiervoor zijn **€€ per dag** en je moet vooraf reserveren, want de plaatsen zijn beperkt.

Servicehonden

Voor mensen met een visuele of auditieve beperking die afhankelijk zijn van een servicehond, is het goed om te weten dat servicehonden wel zijn toegestaan in Disneyland Parijs. Deze honden kunnen hun baasje overal mee naartoe vergezellen, inclusief in attracties en restaurants.

Als je van plan bent om met je servicehond naar Disneyland Parijs te gaan, neem dan contact op met de Guest Services voordat je aankomt, zodat zij op de hoogte zijn van je bezoek en eventuele speciale behoeften kunnen regelen.

Extra tips voor een bezoek met je huisdier

  • Zorg ervoor dat je huisdier voldoende water en voedsel heeft voor de dag.
  • Houd je huisdier aangelijnd en onder controle te allen tijde.
  • Laat je huisdier niet alleen in de auto achter, zeker niet op warme dagen.
  • Denk aan de gezondheid en het welzijn van je huisdier, en zorg ervoor dat ze comfortabel en veilig zijn tijdens je bezoek.

Conclusie

Met het huisdierbeleid van Disneyland Parijs ben je ervan verzekerd dat zowel jij als je huisdier een geweldige dag zullen hebben in het park. Geniet van de magie en de avonturen die Disneyland te bieden heeft, en maak onvergetelijke herinneringen samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *