Het maken van een reisroute voor je Disneyland Parijs vakantie

Maak een onvergetelijke reisroute voor je Disneyland Parijs vakantie!

Begin op tijd met plannen

Als je van plan bent om Disneyland Parijs te bezoeken, is het belangrijk om op tijd te beginnen met het plannen van je reisroute. Disneyland Parijs is een groot resort met twee themaparken, verschillende hotels, restaurants en entertainmentmogelijkheden. Het is handig om vooraf te bedenken wat je absoluut wilt zien en doen tijdens je verblijf.

Kies de juiste accommodatie

Er zijn verschillende opties voor accommodatie in Disneyland Parijs, van luxe Disney-hotels tot betaalbare partnerhotels. Het is belangrijk om een accommodatie te kiezen die past bij jouw wensen en budget. Als je bijvoorbeeld van plan bent om vroeg in de parken te zijn, kan het handig zijn om in een Disney-hotel te verblijven voor extra voordelen zoals vroeg toegang tot de parken.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Stel een dagelijkse planning op

Om het meeste uit je Disneyland Parijs vakantie te halen, is het handig om een dagelijkse planning op te stellen. Bedenk welke attracties, shows en restaurants je wilt bezoeken en plan je dag daar omheen. Probeer ook rekening te houden met de drukte in de parken en maak gebruik van FastPasses om wachttijden te minimaliseren.

Maak gebruik van FastPasses

FastPasses zijn gratis tickets waarmee je de wachtrijen voor populaire attracties kunt overslaan. Het is handig om van tevoren te bekijken welke attracties FastPasses hebben en deze te reserveren via de officiële Disneyland Parijs app. Op die manier kun je meer attracties doen in minder tijd.

Plan rustmomenten in

Een dag in Disneyland Parijs kan vermoeiend zijn, vooral als je met kinderen reist. Plan daarom ook rustmomenten in je dagelijkse planning. Neem bijvoorbeeld een pauze in een van de vele restaurants of geniet van een rustige wandeling door de prachtige tuinen van het resort.

Ontdek beide parken

Disneyland Parijs bestaat uit twee themaparken: Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Zorg ervoor dat je beide parken ontdekt tijdens je verblijf. Elk park heeft zijn eigen unieke attracties en shows die je niet wilt missen.

Disneyland Park

In Disneyland Park vind je de iconische Sleeping Beauty Castle, Main Street USA, Fantasyland, Adventureland en Discoveryland. Hier vind je klassieke attracties zoals Space Mountain, Pirates of the Caribbean en It’s a Small World. Vergeet ook niet om de parades en shows te bekijken die dagelijks door het park trekken.

Walt Disney Studios Park

Walt Disney Studios Park is het tweede themapark van Disneyland Parijs en staat in het teken van films en televisie. Hier vind je attracties zoals Ratatouille: The Adventure, The Twilight Zone Tower of Terror en Crush’s Coaster. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de vele shows en entertainmentmogelijkheden in het park.

Geniet van de extra’s

Naast de attracties en shows in de parken, biedt Disneyland Parijs ook tal van extra’s die je vakantie nog specialer maken. Maak bijvoorbeeld een reservering voor een van de vele restaurants in het resort, boek een VIP-ervaring of geniet van een avondshow zoals Disney Illuminations.

Een magische Disneyland Parijs vakantie is binnen handbereik!

Ga aan de slag met het plannen van je reisroute en beleef een onvergetelijke tijd in Disneyland Parijs. Van attracties en shows tot restaurants en extra’s, er is genoeg te doen en te zien in dit magische resort. Zorg ervoor dat je alle hoogtepunten van Disneyland Parijs meepakt en geniet van een vakantie vol plezier en magie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *