Hoe je een verjaardag of jubileum kunt vieren in Disneyland Parijs

Van plan om je verjaardag of jubileum te vieren in Disneyland Parijs?

Wat een geweldig idee! Disneyland Parijs is de perfecte plek om een speciale gelegenheid te vieren. Als groot Disney fan heb ik zelf mijn verjaardag in Disneyland Parijs gevierd en het was een ervaring om nooit te vergeten. In dit artikel deel ik mijn tips en ervaringen, zodat jij ook een onvergetelijke verjaardag of jubileum kunt vieren in dit magische park.

Planning

Voordat je naar Disneyland Parijs gaat om je verjaardag of jubileum te vieren, is het belangrijk om de nodige planning te doen. Reserveer bijvoorbeeld van tevoren een speciale arrangement bij één van de vele restaurants in het park. Hier kun je genieten van een heerlijke maaltijd en een verjaardagstaart die speciaal voor jou is gemaakt. Daarnaast kun je ook een Disney Character Dining ervaring boeken, waarbij de Disney figuren langskomen tijdens je maaltijd.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Verder is het handig om te kijken naar de speciale evenementen en shows die plaatsvinden in Disneyland Parijs tijdens jouw verblijf. Sommige attracties hebben ook FastPass opties waarmee je sneller door de wachtrij kunt gaan, zodat je meer tijd hebt om te genieten van de magie.

Bijzondere verrassingen

Disneyland Parijs biedt verschillende manieren om je verjaardag of jubileum extra speciaal te maken. Bij de receptie van je hotel kun je bijvoorbeeld een speciale knop ophalen waarmee je aan iedereen kunt laten zien dat je jarig bent. Ook zijn er speciale verjaardagscadeaus te koop in de winkels, zoals Disney oren met je naam erop.

Daarnaast kun je een speciale verjaardagskaart laten maken bij één van de vele fotostudio’s in het park. Hier kun je met je gezelschap een leuke foto laten maken die je direct kunt meenemen als aandenken aan je speciale dag.

Feestelijke sfeer

Als je jarig bent in Disneyland Parijs, word je meegenomen in een feestelijke sfeer die de magie van het park nog meer versterkt. Overal waar je kijkt zie je vrolijke Disney decoraties en zelfs de cast members zullen je feliciteren met je verjaardag. En wie weet kom je jouw favoriete Disney figuur wel tegen voor een knuffel en een foto!

Verder zijn er verschillende opties voor entertainment om je verjaardag of jubileum nog specialer te maken. Denk aan een VIP-ervaring waarbij je exclusieve toegang krijgt tot attracties en shows, of een avondarrangement waarbij je kunt genieten van vuurwerk en een hapje en drankje.

Conclusie

Al met al is Disneyland Parijs de perfecte plek om je verjaardag of jubileum te vieren. Met de vele opties voor speciale arrangementen, verrassingen en feestelijke sfeer zul je een dag beleven die je nooit zult vergeten. Dus pak je Mickey oren en je verjaardagstaart en laat je betoveren door de magie van het park!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *