Hoe je tickets kunt upgraden naar VIP- of FastPass-opties in Disneyland Parijs

Upgraden naar VIP- of FastPass-opties in Disneyland Parijs

Ben je van plan om naar Disneyland Parijs te gaan en wil je jezelf eens lekker verwennen met een VIP- of FastPass-ervaring? In dit artikel vertel ik je hoe je jouw tickets kunt upgraden naar deze luxe opties, zodat je optimaal kunt genieten van je bezoek aan het magische park.

Wat is het verschil tussen VIP en FastPass?

Voordat we ingaan op hoe je jouw tickets kunt upgraden, is het handig om te weten wat het verschil is tussen de VIP- en FastPass-opties. VIP-tickets geven je toegang tot exclusieve gedeeltes van het park, vip-parades en persoonlijke begeleiding. FastPass-tickets daarentegen laten je de wachtrijen overslaan en geven je voorrang bij attracties.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Hoe kan je je tickets upgraden?

Er zijn verschillende manieren om je tickets te upgraden naar VIP- of FastPass-opties in Disneyland Parijs. De makkelijkste manier is om dit te doen via de officiële Disneyland Parijs website. Hier kan je bij het boeken van je tickets gelijk de optie kiezen om te upgraden naar VIP of FastPass.

Een andere optie is om bij aankomst in het park naar de Guest Services te gaan en daar te vragen naar de mogelijkheden om je tickets te upgraden. Zij kunnen je vaak ter plekke helpen en zorgen dat je binnen no-time kunt genieten van de VIP- of FastPass-voordelen.

Wat zijn de voordelen van een VIP- of FastPass-upgrade?

Het upgraden naar een VIP- of FastPass-optie kan je bezoek aan Disneyland Parijs echt naar een hoger niveau tillen. Met een VIP-ticket heb je toegang tot speciale gebieden, kan je exclusieve shows bijwonen en krijg je persoonlijke begeleiding door het park. Met een FastPass-ticket kan je de lange wachtrijen bij populaire attracties vermijden en hierdoor meer attracties doen op een dag.

Daarnaast geven deze upgrades je ook een gevoel van luxe en exclusiviteit, waardoor je jezelf echt kunt verwennen tijdens je verblijf in Disneyland Parijs.

Wanneer is het de moeite waard om te upgraden?

Het is natuurlijk persoonlijk of het de moeite waard is om je tickets te upgraden naar VIP- of FastPass-opties. Als je slechts een dagje naar het park gaat en graag zoveel mogelijk attracties wil doen zonder lang te hoeven wachten, is een FastPass-upgrade zeker het overwegen waard.

Als je echter meerdere dagen in het park verblijft en graag wat extra luxe en exclusiviteit wil ervaren, is een VIP-upgrade een leuke toevoeging aan je verblijf. Het is natuurlijk ook een leuke manier om jezelf of anderen te verwennen tijdens een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag of jubileum.

Zo, nu weet je alles over hoe je tickets kunt upgraden naar VIP- of FastPass-opties in Disneyland Parijs. Dus waar wacht je nog op? Boek snel je tickets en upgrade naar de ultieme Disneyland-ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *