Princess Pavilion

Mijn magische ervaring bij Princess Pavilion in Disneyland Parijs

Als Disney fan kan ik met volle overtuiging zeggen dat het bezoeken van Princess Pavilion in Disneyland Parijs een absolute must-do is voor iedereen die van sprookjes en prinsessen houdt. Tijdens mijn laatste bezoek aan het park kon ik niet wachten om dit betoverende paviljoen te ontdekken en mijn favoriete prinsessen van dichtbij te ontmoeten.

De betoverende locatie van Princess Pavilion

Princess Pavilion bevindt zich in het hart van Fantasyland, een van de meest geliefde gebieden in Disneyland Parijs. Het paviljoen zelf is een prachtig gebouw dat eruitziet alsof het rechtstreeks uit een sprookjesboek is gekomen. Met zijn torentjes, kantelen en pastelkleuren is het een lust voor het oog en neemt het je meteen mee naar de wereld van de prinsessen.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

In het paviljoen wacht je een persoonlijke ontmoeting met een van de Disney prinsessen. Hier krijg je de kans om met haar te praten, een handtekening te vragen en natuurlijk foto’s te maken om deze magische ontmoeting voor altijd te kunnen vastleggen. Een ervaring om nooit te vergeten!

De prinsessen die je kunt ontmoeten

Princess Pavilion biedt regelmatig verschillende prinsessen aan om te ontmoeten, wat betekent dat je altijd een nieuwe en verrassende ontmoeting kunt hebben. De prinsessen die je kunt ontmoeten, kunnen van Belle, Rapunzel, Assepoester tot Sneeuwwitje en meer variëren. Het maakt niet uit welke prinses je favoriet is, de kans is groot dat je haar hier zult vinden.

Elke ontmoeting met een prinses is uniek, want ze brengen hun eigen persoonlijkheid en charme mee om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Of je nu met Belle over boeken wilt praten of met Rapunzel over haar lange magische haar, elke prinses zal je betoveren met haar aanwezigheid.

Praktische informatie

Princess Pavilion is een populaire attractie, dus het kan voorkomen dat de wachtrijen behoorlijk lang zijn. Om teleurstelling te voorkomen, raad ik je aan om vroeg in de ochtend of laat in de middag een bezoek te brengen aan het paviljoen. Op die momenten zijn de wachtrijen meestal korter en kun je sneller genieten van je ontmoeting met de prinses.

  • Locatie: Fantasyland, Disneyland Parijs
  • Openingstijden: Geopend tijdens reguliere parkuren
  • Wachttijden: Probeer vroeg in de ochtend of laat in de middag te komen om lange wachtrijen te vermijden
  • Tip: Zorg ervoor dat je een fotocamera of smartphone bij je hebt om mooie foto’s te maken van je ontmoeting

Een magisch avontuur om nooit te vergeten!

De Princess Pavilion in Disneyland Parijs is werkelijk een betoverende plek waar dromen werkelijkheid worden. Het is de perfecte gelegenheid om je favoriete prinsessen te ontmoeten, foto’s met ze te maken en geweldige herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Dus breng zeker een bezoek aan dit magische paviljoen en laat je betoveren door de prinsessen van Disney!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *