Vervoer van en naar Disney-hotels

Vervoer van en naar Disney-hotels bij Disneyland Parijs

Als je een bezoek brengt aan Disneyland Parijs en verblijft in een van de vele Disney-hotels, is het handig om te weten hoe je van en naar het park kunt reizen. In dit artikel deel ik mijn ervaringen en tips met betrekking tot het vervoer van en naar Disney-hotels in Disneyland Parijs.

Shuttlebus service

De meest gebruikte vorm van vervoer tussen de Disney-hotels en de parken is de shuttlebus service. Deze bussen rijden regelmatig heen en weer tussen de hotels en de parken, waardoor je snel en gemakkelijk op je bestemming kunt komen. De shuttlebussen zijn gratis voor gasten van de Disney-hotels en zorgen ervoor dat je geen gedoe hebt met parkeren of lange wandelingen van en naar het park.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Belangrijke informatie:

  • De shuttlebussen rijden ongeveer elke 15-20 minuten.
  • Je herkent de shuttlebussen aan de Disney-figuren op de bus.
  • De eerste bus vertrekt meestal een uur voor de opening van het park.

Loopafstand

Sommige Disney-hotels liggen op loopafstand van de parken, waardoor je geen gebruik hoeft te maken van de shuttlebussen. Dit kan handig zijn als je wat meer vrijheid wilt hebben in het plannen van je dag en niet afhankelijk wilt zijn van de bustijden. Het is ook een leuke manier om de omgeving van Disneyland Parijs te verkennen en de sfeer alvast op te snuiven voordat je in het park aankomt.

Belangrijke informatie:

  • De loopafstand verschilt per hotel, maar bedraagt meestal tussen de 5-15 minuten.
  • Houd er rekening mee dat je na een lange dag in het park misschien liever met de shuttlebus terug wilt naar je hotel.

Trein

Als je verblijft in een hotel buiten Disneyland Parijs, kun je ook gebruik maken van de trein om naar het park te reizen. Het treinstation Marne-la-Vallée/Chessy ligt op loopafstand van de ingang van het park en biedt een snelle en gemakkelijke manier om van en naar Disneyland Parijs te komen. Dit kan vooral handig zijn als je vanuit Parijs zelf naar het park reist en niet met de auto komt.

Belangrijke informatie:

  • De trein rijdt regelmatig tussen Parijs en Marne-la-Vallée/Chessy.
  • De treinrit duurt ongeveer 35-40 minuten, afhankelijk van waar je opstapt in Parijs.
  • Je kunt kaartjes voor de trein kopen bij de ticketautomaten op het station.

Al met al zijn er verschillende mogelijkheden om van en naar Disney-hotels te reizen bij Disneyland Parijs. Of je nu kiest voor de shuttlebus, de loopafstand of de trein, er is altijd een handige manier om je te verplaatsen. Zo kun je optimaal genieten van je verblijf in Disneyland Parijs en zorgeloos genieten van alle magie en attracties die het park te bieden heeft!

Laat de magie beginnen!

Ik hoop dat je met deze tips goed voorbereid bent op het vervoer van en naar Disney-hotels bij Disneyland Parijs. Nu rest alleen nog maar het genieten van alle attracties, shows en magie die het park te bieden heeft. Laat de betovering beginnen en beleef een onvergetelijke tijd in Disneyland Parijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *