Bagage-opslagmogelijkheden in Disneyland Parijs

Bagage-opslagmogelijkheden in Disneyland Parijs

Als je naar Disneyland Parijs gaat, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van alle attracties, shows en magie die het park te bieden heeft. Maar wat doe je met je bagage als je bijvoorbeeld een dagje naar het park gaat voordat je incheckt bij je hotel? Gelukkig zijn er verschillende opties voor bagage-opslag in en rondom Disneyland Parijs. In dit artikel zal ik je alles vertellen over de mogelijkheden en mijn eigen ervaringen delen.

Bagage-opslag bij de hotels

De meeste hotels in de buurt van Disneyland Parijs bieden de mogelijkheid om je bagage op te slaan, zelfs als je nog niet bent ingecheckt of al uitgecheckt bent. Dit is ideaal als je optimaal wilt genieten van je laatste dag in het park zonder je zorgen te maken over je koffers. **Neem contact op met je hotel voor meer informatie over de bagage-opslagmogelijkheden en eventuele kosten.**

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

**Mijn tip**: Als je vroeg aankomt en je kamer nog niet klaar is, kun je vaak al gebruikmaken van de bagage-opslag bij het hotel zodat je meteen het park in kunt!

Bagage-opslag in de parken

Als je liever geen tijd wilt verspillen met het teruglopen naar je hotel om je bagage op te halen, kun je er ook voor kiezen om je spullen bij de bagage-opslag in Disneyland Park of Walt Disney Studios Park achter te laten. **Er zijn kluisjes beschikbaar voor een kleine vergoeding waar je je waardevolle spullen kunt opbergen en grotere items kunt achterlaten.**

**Let op**: De kluisjes zijn populair en kunnen snel vol raken, vooral op drukke dagen. Zorg er dus voor dat je op tijd bent als je gebruik wilt maken van deze optie.

Bagage-opslag buiten het park

Als je liever niet betaalt voor een kluisje in het park of als je spullen hebt die niet in een kluisje passen, zijn er ook externe opties voor bagage-opslag rondom Disneyland Parijs. **Verschillende bedrijven in de omgeving bieden bagage-opslagdiensten aan voor een vergoeding per dag of per uur.** Informeer bij de informatiebalie in het park of zoek online naar beschikbare opties.

**Mijn ervaring**: Ik heb eens gebruikgemaakt van een externe bagage-opslag en het was superhandig. Ik kon mijn koffers veilig achterlaten terwijl ik de laatste paar uur in het park doorbracht voordat ik naar huis zou gaan.

Conclusie

Bij Disneyland Parijs hoef je je geen zorgen te maken over je bagage. Of je nu kiest voor de bagage-opslag bij het hotel, in het park of extern, er zijn genoeg opties om ervoor te zorgen dat je zorgeloos kunt genieten van je tijd in het park. Dus pak je spullen in en laat de magie maar beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *