Buzz Lightyear Laser Blast

Ontdek Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Parijs

Stap in de wereld van Buzz Lightyear en help hem de buitenaardse wezens te verslaan in Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Parijs! Dit interactieve avontuur is een must-do attractie voor alle Toy Story fans en liefhebbers van spannende attracties. Ben jij klaar om de strijd aan te gaan?

De attractie

In Buzz Lightyear Laser Blast neem je plaats in een ruimteschip en krijg je de kans om te schieten met laserpistolen. Je missie? Help Buzz Lightyear en red de wereld van de kwaadaardige Emperor Zurg! Schiet op de doelwitten en verzamel zoveel mogelijk punten om de overwinning te behalen. Het interactieve element zorgt ervoor dat elke rit anders is, afhankelijk van hoe goed jij bent in schieten. Durf jij de uitdaging aan?

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Praktische informatie

De attractie Buzz Lightyear Laser Blast bevindt zich in Discoveryland in het Disneyland Park in Parijs. De minimale lengte om deel te nemen is 1 meter en kinderen onder de 1,32 meter moeten worden begeleid door een volwassene. De wachttijden kunnen variëren, dus het kan handig zijn om gebruik te maken van het FastPass-systeem om de rij te omzeilen. Vergeet niet om je laserpistool goed vast te houden en je schietvaardigheid te tonen!

Tips voor een optimale ervaring

  • Zorg ervoor dat je goed in de attractie zit en je laserpistool goed vasthoudt voor maximale precisie.
  • Concentreer je op de doelwitten met de meeste punten om je score te verhogen.
  • Probeer samen te werken met je medepassagiers om Emperor Zurg sneller te verslaan.
  • Vergeet niet om te genieten van de prachtige details en decoratie in de attractie terwijl je aan het schieten bent.

Beleef een onvergetelijk avontuur

Na een rit in Buzz Lightyear Laser Blast voel je je als een echte intergalactische held! De combinatie van spanning, actie en interactie maakt deze attractie een favoriet onder bezoekers van alle leeftijden. Dus trek je laserpistool en bereid je voor op een onvergetelijke missie in Disneyland Parijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *