De beste tijd om maaltijden te reserveren in de restaurants van Disneyland Parijs

De beste tijd om maaltijden te reserveren in de restaurants van Disneyland Parijs

Als je een bezoek brengt aan Disneyland Parijs, wil je natuurlijk ook genieten van een heerlijke maaltijd in één van de vele restaurants die het park te bieden heeft. Maar wanneer is nu de beste tijd om je maaltijden te reserveren? Vanuit mijn eigen ervaring deel ik graag wat handige tips met je!

Ontbijtreserveringen

Voor een goed begin van de dag is het aan te raden om je ontbijt van tevoren te reserveren, vooral als je tijd wilt besparen en meteen wilt genieten van de attracties. Het beste moment om te ontbijten is vroeg in de ochtend, voordat de drukte in het park begint. Zorg ervoor dat je minstens een half uur tot een uur voor de openingstijd van het park aanwezig bent bij het restaurant van je keuze. Op die manier heb je genoeg tijd om rustig te ontbijten voordat de avonturen van start gaan.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Belangrijk:

  • Zorg ervoor dat je de ontbijtreservering van tevoren online maakt via de officiële Disneyland Parijs website om teleurstellingen te voorkomen.
  • Houd rekening met extra wachttijd bij het restaurant, zelfs als je gereserveerd hebt.

Lunchreserveringen

Voor de lunch is het slim om je maaltijd te reserveren rond het middaguur, wanneer de meeste bezoekers ook willen lunchen. Als je flexibel bent met de tijd, probeer dan te lunchen buiten de piekuren om lange wachtrijen te vermijden. Restaurants zoals Auberge de Cendrillon en Plaza Gardens zijn populair voor de lunch, dus zorg ervoor dat je van tevoren reserveert.

Belangrijk:

  • Houd rekening met de locatie van de attracties die je wilt bezoeken na de lunch, zodat je niet te ver hoeft te lopen.
  • Als je speciale dieetwensen hebt, geef deze dan van tevoren door bij je reservering.

Dinerreserveringen

Voor het diner is het aan te raden om je maaltijd te reserveren voor de avond, wanneer de zon ondergaat en het park prachtig verlicht is. Restaurants zoals Walt’s – An American Restaurant en Blue Lagoon Restaurant zijn perfect voor een romantisch diner of een gezellige maaltijd met het gezin. Zorg ervoor dat je vroeg genoeg reserveert, vooral als je op een drukke dag het park bezoekt.

Belangrijk:

  • Geniet van de parade en de avondshow tijdens het wachten op je dinerreservering.
  • Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van de sfeer van het park terwijl je wacht op je tafel.

Ik hoop dat deze tips je helpen om de beste tijd te kiezen om maaltijden te reserveren in de restaurants van Disneyland Parijs. Eet smakelijk en geniet van je magische avontuur in het park!

Vergeet niet om een Mickey Mouse-ijsje te proberen als toetje, want dat maakt je dag in Disneyland Parijs helemaal compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *