De verschillende accommodatie-opties in en rond Disneyland Parijs

De verschillende accommodatie-opties in en rond Disneyland Parijs

Als je een bezoek brengt aan Disneyland Parijs, is het belangrijk om na te denken over de accommodatie. Er zijn verschillende opties in en rond het park, elk met hun eigen voordelen en prijsklasse. Van luxe hotels tot budgetvriendelijke opties, er is voor elk wat wils. In dit artikel ga ik je meenemen op een rondleiding langs de verschillende accommodatie-opties in en rond Disneyland Parijs, gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

Luxe hotels

Als je op zoek bent naar een luxueus verblijf, dan zijn de hotels in Disneyland Parijs zelf de perfecte keuze. Met thema’s als Disney sprookjeskastelen en klassieke luxe, bieden deze hotels een onvergetelijke ervaring. Denk aan het Disneyland Hotel, waar je direct toegang hebt tot het park en kunt genieten van exclusieve privileges. Een verblijf in een luxe hotel is natuurlijk wel aan de prijzige kant, maar het is absoluut de moeite waard voor wie van comfort en service houdt.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Voordelen van een luxe hotel:

 • Directe toegang tot het park
 • Exclusieve privileges zoals extra magische uren
 • Luxe faciliteiten en service

Middenklasse hotels

Voor wie op zoek is naar iets betaalbaarder, zijn er ook middenklasse hotels in de buurt van Disneyland Parijs. Deze hotels bieden comfortabele kamers en goede faciliteiten, maar zijn niet zo luxe als de hotels in het park zelf. Een voorbeeld van een middenklasse hotel is het Vienna House Magic Circus Hotel, met een leuke circus-thema en een heerlijk ontbijtbuffet.

Voordelen van een middenklasse hotel:

 • Betaalbare prijs
 • Comfortabele kamers en goede faciliteiten
 • Leuke thematische elementen

Appartementen en vakantiehuizen

Voor wie graag wat meer ruimte en vrijheid wil tijdens zijn verblijf, zijn er ook appartementen en vakantiehuizen beschikbaar in de omgeving van Disneyland Parijs. Deze opties zijn ideaal voor gezinnen of groepen die samen willen verblijven en zelf willen koken. Een voorbeeld is de Adagio Marne-la-Vallée Val d’Europe, met volledig uitgeruste keukens en aparte slaapkamers.

Voordelen van een appartement of vakantiehuis:

 • Meer ruimte en vrijheid
 • Mogelijkheid om zelf te koken
 • Geschikt voor gezinnen of groepen

Camper- en tentplaatsen

Voor de avontuurlijke reizigers zijn er ook camper- en tentplaatsen in de buurt van Disneyland Parijs. Dit is een leuke en budgetvriendelijke optie voor wie graag in de natuur verblijft. Je kunt bijvoorbeeld verblijven op de camping Les Etangs Fleuris, op slechts een korte afstand van het park.

Voordelen van een camper- of tentplaats:

 • Budgetvriendelijke optie
 • Contact met de natuur
 • Gezellige sfeer op de camping

Of je nu kiest voor een luxe hotel, een middenklasse accommodatie, een appartement of een camperplaats, er is voor iedereen een geschikte optie in en rond Disneyland Parijs. Het belangrijkste is dat je verblijf comfortabel en onvergetelijk is, zodat je optimaal kunt genieten van de magie van het park. Dus pak je koffers en ga op avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *