Frontierland Horses

Ontdek de magie van Frontierland Horses in Disneyland Parijs

Ben je een fan van paarden en avontuur? Dan is een bezoek aan Frontierland Horses in Disneyland Parijs een absolute must! Dit betoverende stukje van het park neemt je mee terug in de tijd naar het Wilde Westen, waar cowboys en indianen de dienst uitmaakten. Hier kun je niet alleen genieten van prachtige paarden, maar ook zelf een ritje maken op een echte western pony. In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten over Frontierland Horses, gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

De geschiedenis van Frontierland Horses

Frontierland Horses opende haar deuren in Disneyland Parijs in 1992, tegelijk met de opening van het park zelf. De attractie is geïnspireerd op het wilde westen en brengt de sfeer en avontuurlijke geest van deze tijd tot leven. Het is een geliefde attractie onder zowel jong en oud, en trekt dagelijks vele bezoekers die willen genieten van de unieke ervaring die Frontierland Horses te bieden heeft.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Wat kun je verwachten bij Frontierland Horses?

Bij Frontierland Horses kun je niet alleen genieten van prachtige paarden in een authentieke omgeving, maar ook zelf een ritje maken op een western pony. De ervaren gidsen staan klaar om je te begeleiden en je alles te vertellen over de geschiedenis van paarden in het wilde westen. Of je nu een ervaren ruiter bent of voor het eerst op een paard stapt, Frontierland Horses biedt voor iedereen een onvergetelijke ervaring.

Ritjes op western pony’s

Wil je zelf een ritje maken op een western pony? Dat kan bij Frontierland Horses! Voor een kleine bijdrage kun je onder begeleiding van een ervaren gids een rondje maken door het betoverende landschap van het Wilde Westen. Of je nu alleen of met vrienden of familie komt, een ritje op een western pony is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Prachtige paarden

Naast de mogelijkheid om zelf een ritje te maken, kun je bij Frontierland Horses ook genieten van prachtige paarden die staan te pronken in hun stallen. Van majestueuze Friezen tot stoere Quarter Horses, er is voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan de paarden en bewonder hun schoonheid van dichtbij. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want dit zijn momenten die je wilt vastleggen.

Praktische informatie

Ben je van plan om Frontierland Horses te bezoeken tijdens je trip naar Disneyland Parijs? Hier zijn een paar praktische tips die je op weg kunnen helpen:

  • Openingstijden: Frontierland Horses is geopend tijdens de reguliere openingstijden van Disneyland Parijs. Zorg ervoor dat je de actuele openingstijden checkt voordat je vertrekt.
  • Leeftijd en lengte: Deelname aan een ritje op een western pony is mogelijk voor kinderen vanaf 2 jaar oud en een minimale lengte van 81 cm.
  • Kledingvoorschriften: Draag comfortabele kleding en stevige schoenen als je van plan bent om een ritje te maken op een pony.

Met deze informatie op zak ben je helemaal klaar om de magie van Frontierland Horses te ontdekken. Bereid je voor op een avontuur vol plezier en spanning!

Een onvergetelijke ervaring in het Wilde Westen

Of je nu een fan bent van paarden of gewoon op zoek bent naar een unieke attractie in Disneyland Parijs, Frontierland Horses heeft voor ieder wat wils. Stap binnen in de wereld van het Wilde Westen en laat je betoveren door de prachtige paarden en de avontuurlijke sfeer. Maak herinneringen die een leven lang meegaan en geniet van een onvergetelijke ervaring in Frontierland Horses!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *