Het plannen van een reis naar Disneyland Parijs tijdens de zomervakantie

Op avontuur naar Disneyland Parijs tijdens de zomervakantie

Ben je klaar voor een magische reis naar het betoverende Disneyland Parijs? Als echte Disney-fan is een bezoek aan dit pretpark een absolute must. En wat is er nu leuker dan dit te doen tijdens de zomervakantie? In dit artikel deel ik mijn ervaring en geef ik je handige tips voor het plannen van jouw trip naar Disneyland Parijs.

1. Kies de juiste periode

Als je van plan bent om Disneyland Parijs te bezoeken tijdens de zomervakantie, is het belangrijk om rekening te houden met de drukte. De maanden juli en augustus zijn over het algemeen het drukst, dus als je het park liever wat rustiger wilt ervaren, kun je beter kiezen voor juni of september. Daarnaast kan het ook handig zijn om doordeweeks te gaan in plaats van in het weekend.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

2. Verblijf in een Disney-hotel

Wil je optimaal genieten van jouw verblijf in Disneyland Parijs? Dan is het aan te raden om te overnachten in een van de Disney-hotels. Zo kun je gebruik maken van de Magic Hours, waarbij je eerder toegang hebt tot de attracties en zo de drukte kunt vermijden. Daarnaast brengt het verblijven in een Disney-hotel je helemaal in de sfeer van het park.

3. Koop je tickets van tevoren

Om lange wachtrijen bij de ingang van het park te vermijden, is het slim om je tickets van tevoren online te kopen. Zo kun je vaak ook nog profiteren van kortingen of speciale aanbiedingen. Daarnaast kun je met een FastPass sneller toegang krijgen tot de populairste attracties, waardoor je meer kunt zien en doen op een dag.

4. Plan je dag goed

Om zoveel mogelijk uit je dag in Disneyland Parijs te halen, is het handig om van tevoren een planning te maken. Bedenk welke attracties je absoluut wilt bezoeken en zorg ervoor dat je deze op de drukste momenten vermijdt. Daarnaast is het slim om rekening te houden met shows en parades die je wilt zien, zodat je niets hoeft te missen.

5. Maak gebruik van de Disneyland-app

Om altijd up-to-date te zijn over de wachttijden, shows en evenementen in het park, kun je de officiële Disneyland-app downloaden. Zo kun je eenvoudig je dag plannen en eventuele last-minute wijzigingen doorvoeren. Daarnaast ontvang je ook nog exclusieve aanbiedingen en informatie via de app.

6. Geniet van de magie

Als je eenmaal in Disneyland Parijs bent, is het tijd om te genieten van alle magie en betovering die het park te bieden heeft. Maak foto’s met je favoriete Disney-figuren, geniet van de spectaculaire shows en parades en haal herinneringen op die je voor altijd zult koesteren. Vergeet vooral niet om ook een ritje te maken in de iconische attracties zoals Space Mountain en Big Thunder Mountain.

Op naar Disneyland Parijs!

Met deze tips ben je helemaal klaar voor een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs tijdens de zomervakantie. Dus pak je koffers, zet je favoriete Disney-muziek op en laat je betoveren door de magie van het park. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *