Het vinden van kindvriendelijke restaurants en eetgelegenheden in Disneyland Parijs

Het vinden van kindvriendelijke restaurants en eetgelegenheden in Disneyland Parijs

Als je een bezoek brengt aan Disneyland Parijs, wil je natuurlijk dat je kinderen goed kunnen eten en genieten van heerlijke maaltijden in een kindvriendelijke omgeving. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden in het park om lekker te eten en te genieten van een gezellige sfeer. In dit artikel deel ik mijn tips en ervaringen met het vinden van kindvriendelijke restaurants en eetgelegenheden in Disneyland Parijs.

Restaurants in het Disneyland Park

In het Disneyland Park vind je verschillende restaurants die speciaal zijn gericht op kinderen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij het restaurant Au Chalet de la Marionette, waar je kunt genieten van heerlijke pizza’s en pasta’s in een sprookjesachtige omgeving. Ook het restaurant Auberge de Cendrillon is een aanrader, waar je kunt dineren met de Disney prinsessen en prinsen.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Een andere leuke optie is het restaurant Plaza Gardens Restaurant, waar je kunt genieten van een uitgebreid buffet met diverse gerechten voor zowel volwassenen als kinderen. Hier kunnen de kinderen zelfs hun favoriete Disney figuren ontmoeten!

Belangrijke informatie:

  • Locatie: Disneyland Park
  • Openingstijden: Afhankelijk van het seizoen
  • Reserveren: Aanbevolen, vooral tijdens drukke periodes

Restaurants in het Walt Disney Studios Park

Ook in het Walt Disney Studios Park zijn er genoeg kindvriendelijke restaurants te vinden. Een absolute aanrader is het restaurant Bistrot Chez Rémy, waar je kunt eten in een omgeving die is geïnspireerd op de film Ratatouille. Hier kunnen kinderen genieten van heerlijke Franse gerechten en een unieke eetervaring beleven.

Een andere leuke optie is het restaurant Restaurant en Coulisse, waar je kunt genieten van Amerikaanse gerechten in een gezellige setting. Ook hier zijn er volop opties voor kinderen, zoals hamburgers, hotdogs en frietjes.

Belangrijke informatie:

  • Locatie: Walt Disney Studios Park
  • Openingstijden: Afhankelijk van het seizoen
  • Reserveren: Aanbevolen, vooral tijdens drukke periodes

Overige eetgelegenheden

Naast de restaurants in de parken zijn er ook nog tal van andere eetgelegenheden te vinden in Disneyland Parijs. Zo kun je terecht in Disney Village, waar je diverse restaurants en cafés vindt die geschikt zijn voor kinderen. Ook in de verschillende hotels van Disneyland Parijs zijn er volop opties om te dineren met het hele gezin.

Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreid diner, in Disneyland Parijs is er voor ieder wat wils. Geniet van heerlijk eten en maak van je bezoek aan het park een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Belangrijke informatie:

  • Locatie: Verschillende locaties in Disneyland Parijs
  • Openingstijden: Afhankelijk van de locatie
  • Reserveren: Kan handig zijn, vooral tijdens drukke periodes

Afsluiting

Met deze tips en informatie kun jij zonder zorgen op zoek gaan naar kindvriendelijke restaurants en eetgelegenheden in Disneyland Parijs. Laat de kinderen genieten van heerlijk eten en een magische sfeer, terwijl jij zelf ook kunt ontspannen en genieten van een onvergetelijke ervaring in het park. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *