Hoe je kunt besparen op souvenirs in Disneyland Parijs

Tips om te besparen op souvenirs in Disneyland Parijs

Wie naar Disneyland Parijs gaat, wil natuurlijk graag wat leuke souvenirs mee naar huis nemen. Maar de prijzen in de souvenirwinkels kunnen behoorlijk hoog liggen. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op je aankopen, zodat je toch met leuke herinneringen naar huis kunt gaan zonder de bank te breken. In dit artikel deel ik mijn tips om geld te besparen op souvenirs in Disneyland Parijs, gebaseerd op mijn eigen ervaring.

Voorafgaand aan je bezoek

Voordat je naar Disneyland Parijs gaat, is het handig om alvast wat research te doen. Kijk online naar de verschillende souvenirs die worden verkocht in het park en maak een lijstje van wat je echt graag wilt hebben. Zo voorkom je dat je ter plekke impulsieve aankopen doet en kun je gericht op zoek gaan naar de items die je graag wilt hebben.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Ook is het slim om op voorhand alvast wat geld opzij te zetten voor souvenirs. Zo voorkom je dat je aan het einde van je bezoek te veel geld uitgeeft en kom je niet in de verleiding om meer uit te geven dan je eigenlijk van plan was.

Maak gebruik van aanbiedingen en acties

In Disneyland Parijs zijn regelmatig aanbiedingen en acties waar je van kunt profiteren. Zo zijn er vaak aanbiedingen voor meerdere souvenirs tegelijk, zoals 2 kopen en 1 gratis of korting bij aankoop van een bepaald bedrag. Houd de aanbiedingen in de gaten en maak hier gebruik van om geld te besparen.

Ook kun je overwegen om souvenirs aan het einde van de dag te kopen, wanneer sommige winkels misschien aan het opruimen zijn en de prijzen verlagen. Dit kan een goede manier zijn om wat geld te besparen op je aankopen.

Zoek naar exclusieve items

Een leuke manier om geld te besparen op souvenirs in Disneyland Parijs is door te zoeken naar exclusieve items die je alleen daar kunt vinden. Deze items zijn vaak unieker en hebben een speciale herinnering aan je bezoek. Door te kiezen voor exclusieve items, voorkom je dat je veel geld uitgeeft aan souvenirs die je ook elders zou kunnen kopen.

Daarnaast zijn er in Disneyland Parijs ook regelmatig limited edition items te koop, die vaak wat duurder zijn maar wel een leuke toevoeging kunnen zijn aan je collectie. Overweeg of het voor jou de moeite waard is om wat extra geld uit te geven aan deze speciale items.

Alternatieven voor dure souvenirs

Als je graag wat souvenirs wilt meenemen uit Disneyland Parijs, maar niet te veel geld wilt uitgeven, zijn er ook alternatieven te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van goedkopere items zoals kleine sleutelhangers, pennetjes of postkaarten. Deze items zijn vaak een stuk voordeliger dan grote souvenirs en kunnen toch een leuke herinnering zijn aan je bezoek.

Ook kun je overwegen om souvenirs te kopen buiten het park, bijvoorbeeld in de nabijgelegen dorpen of steden. Hier vind je vaak soortgelijke items voor een lagere prijs, waardoor je toch leuke souvenirs kunt kopen zonder te veel geld kwijt te zijn.

Afsluiting

Met deze tips kun je geld besparen op souvenirs in Disneyland Parijs en toch met leuke herinneringen naar huis gaan. Door vooraf research te doen, gebruik te maken van aanbiedingen en acties, te kiezen voor exclusieve items en alternatieven te overwegen, kun je ervoor zorgen dat je niet te veel geld uitgeeft aan souvenirs. Zo kun je optimaal genieten van je bezoek aan het magische Disneyland Parijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *