Informatie over lockers en opslagfaciliteiten in Disneyland Parijs

Lockers en opslagfaciliteiten in Disneyland Parijs

Als je naar Disneyland Parijs gaat, is het handig om te weten waar je jouw spullen veilig kunt opbergen. In dit artikel geef ik je een overzicht van de lockers en opslagfaciliteiten die je kunt vinden in het park.

Lockers in Disneyland Park

In Disneyland Park zijn er verschillende locaties waar je lockers kunt huren. Deze lockers zijn perfect om je waardevolle spullen, jassen, of souvenirs in op te bergen terwijl je geniet van de attracties en shows.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

De lockers in Disneyland Park zijn beschikbaar in verschillende formaten, variërend van klein tot groot. De prijzen voor het huren van een locker zijn afhankelijk van de grootte en de duur van gebruik. Je kunt betalen met contant geld of met een betaalpas.

Locaties van lockers in Disneyland Park:

  • Naast de ingang van het park
  • Bij Main Street, U.S.A.
  • Bij Pirates of the Caribbean
  • Bij Discoveryland

Lockers in Walt Disney Studios Park

Ook in Walt Disney Studios Park zijn er verschillende mogelijkheden om een locker te huren. Net als in Disneyland Park kun je hier kiezen uit diverse formaten en betaal je afhankelijk van de grootte en de duur van gebruik.

De locaties van lockers in Walt Disney Studios Park zijn strategisch geplaatst bij de populairste attracties en shows, zodat je snel en gemakkelijk bij je spullen kunt.

Locaties van lockers in Walt Disney Studios Park:

  • Bij Crush’s Coaster
  • Bij Ratatouille: The Adventure
  • Bij The Twilight Zone Tower of Terror

Opslagfaciliteiten voor grotere items

Als je grotere items hebt die je niet in een locker kunt opbergen, zoals een buggy of een koffer, biedt Disneyland Parijs opslagfaciliteiten aan bij de Guest Storage in de buurt van de ingang van het park.

Hier kun je tegen een kleine vergoeding jouw grotere items veilig achterlaten terwijl je van de attracties geniet. Let wel op dat er beperkte beschikbaarheid is, dus het is verstandig om zoveel mogelijk spullen in een locker op te bergen.

Tips voor het gebruik van lockers en opslagfaciliteiten

Om optimaal gebruik te maken van de lockers en opslagfaciliteiten in Disneyland Parijs, zijn hier nog een aantal handige tips:

  • Zorg ervoor dat je genoeg cash geld bij je hebt, aangezien niet alle locaties pinbetalingen accepteren.
  • Maak een foto van de locatie van je locker, zodat je deze gemakkelijk terug kunt vinden aan het einde van de dag.
  • Laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter in de lockers of opslagfaciliteiten.

Met deze tips en informatie over de lockers en opslagfaciliteiten in Disneyland Parijs ben je goed voorbereid op een zorgeloze en magische dag in het park!

Een Disney-trip zonder zorgen!

Met de handige lockers en opslagfaciliteiten in Disneyland Parijs hoef je je geen zorgen te maken over het dragen van zware spullen terwijl je van de attracties geniet. Laat je spullen achter in een locker en geniet zorgeloos van een dag vol magie en avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *