Informatie over speciale behoeften en voorzieningen voor babyʼs en jonge kinderen in Disneyland Parijs

Een magische ervaring voor de allerkleinsten

Disneyland Parijs is een geweldige plek voor een onvergetelijke familievakantie. Maar als je met baby’s en jonge kinderen reist, zijn er vaak speciale behoeften en voorzieningen waar je rekening mee moet houden. Gelukkig is Disneyland Parijs goed uitgerust om ook de allerkleinsten een magische ervaring te bezorgen.

Baby Care Centers

Als je met een baby of jong kind reist, is het fijn om te weten dat Disneyland Parijs speciale Baby Care Centers heeft. Hier kun je terecht voor het verschonen van luiers, het voeden van de kleintjes en zelfs voor het opwarmen van flesjes. De medewerkers in de Baby Care Centers zijn zeer behulpzaam en staan klaar om ouders te assisteren bij alles wat ze nodig hebben.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Belangrijke informatie:

  • Locaties van de Baby Care Centers: Disneyland Park (Main Street, U.S.A.) en Walt Disney Studios Park (Studio Services).
  • Openingstijden: 10:00 – parksluiting.
  • Gratis luiers en babyvoeding zijn beschikbaar.

Attracties voor de allerkleinsten

Hoewel sommige attracties misschien te spannend zijn voor baby’s en jonge kinderen, zijn er in Disneyland Parijs ook genoeg attracties die perfect zijn voor de allerkleinsten. Van rustige boottochtjes tot vrolijke carrousels, er is voor ieder wat wils. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de attracties in Fantasyland, waar sprookjes tot leven komen.

Aanraders voor de allerkleinsten:

  • It’s a Small World
  • Le Pays des Contes de Fées
  • Les Voyages de Pinocchio

Kinderwagens en babyvoeding

Als je met een baby of jong kind reist, is het goed om te weten dat Disneyland Parijs het gebruik van kinderwagens toestaat. Dit kan erg handig zijn, vooral als de kleintjes moe worden van het lopen. Daarnaast zijn er in de verschillende restaurants en eetgelegenheden babyvoeding en kindermenu’s beschikbaar.

Belangrijke informatie:

  • Kinderwagens zijn gratis te gebruiken en kunnen ook gehuurd worden in het park.
  • Er zijn speciale menu’s voor kinderen beschikbaar in de meeste restaurants.
  • Neem voldoende babyvoeding en snacks mee voor onderweg.

Een betoverende ervaring voor het hele gezin

Met de speciale behoeften en voorzieningen voor baby’s en jonge kinderen in Disneyland Parijs, kunnen gezinnen met jonge kinderen optimaal genieten van een betoverende ervaring in het magische park. Dus pak de luiertas, zet de kinderwagen klaar en maak je klaar voor een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *