La Galerie de la Belle au Bois Dormant

Ontdek de magie van La Galerie de la Belle au Bois Dormant

Stap binnen in de sprookjesachtige wereld van Disneyland Parijs en laat je betoveren door de prachtige La Galerie de la Belle au Bois Dormant. Deze betoverende galerij bevindt zich in het iconische kasteel van Doornroosje en is een absolute must-see voor alle Disney fans.

Een magische beleving

La Galerie de la Belle au Bois Dormant is een unieke ervaring die je meeneemt op een reis door het verhaal van Doornroosje. Vanaf het moment dat je het kasteel binnenstapt, word je omringd door de magie en prachtige details die het verhaal tot leven brengen. Van de prachtige muurschilderingen tot de indrukwekkende glas-in-lood ramen, elk hoekje van de galerij ademt de sfeer van een sprookje.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Interactieve elementen

Wat La Galerie de la Belle au Bois Dormant zo bijzonder maakt, zijn de interactieve elementen die ervoor zorgen dat je echt onderdeel wordt van het verhaal. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende scènes uit het verhaal van Doornroosje zien en zelfs de magische roos bewonderen die centraal staat in het verhaal. Daarnaast zijn er ook vaak live shows en optredens die de beleving nog specialer maken.

Praktische informatie

La Galerie de la Belle au Bois Dormant is geopend tijdens de reguliere openingstijden van Disneyland Parijs en is toegankelijk voor alle bezoekers van het park. Het is een populaire attractie, dus het kan zijn dat het wat drukker is. Het is dan ook aan te raden om vroeg op de dag een bezoek te brengen om de wachtrijen te vermijden.

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 09:00 – 21:00 uur

Toegankelijkheid

La Galerie de la Belle au Bois Dormant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Er zijn speciale ingangen en faciliteiten beschikbaar om het bezoek zo comfortabel mogelijk te maken voor iedereen.

Een betoverend einde

Na een bezoek aan La Galerie de la Belle au Bois Dormant zul je vol verwondering en magie het kasteel van Doornroosje verlaten. De prachtige details, interactieve elementen en sprookjesachtige sfeer maken dit een ervaring om nooit te vergeten. Dus trek je glazen muiltjes aan en laat je meevoeren naar het betoverende universum van Disneyland Parijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *