Mad Hatterʼs Tea Cups

Mad Hatterʼs Tea Cups: een draaiend avontuur in Disneyland Paris

Heb jij altijd al willen weten hoe het voelt om als een echte theekopje rond te draaien? Dan moet je zeker een ritje maken in de Mad Hatterʼs Tea Cups in Disneyland Paris! Dit kleurrijke attractie is geïnspireerd op de gekke theekransje van de Mad Hatter uit Alice in Wonderland en zorgt voor een draaiend avontuur vol plezier en lachen.

De attractie

Bij de Mad Hatterʼs Tea Cups stap je in een grote theepot die draait op een ronddraaiende schijf. Binnenin de theepot vind je allerlei vrolijk gekleurde theekopjes waar je in kan plaatsnemen. Zodra de attractie begint, draait de theepot steeds sneller en bepaal jij zelf hoe snel jouw theekopje ronddraait door aan het stuur in het midden te draaien.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

De attractie is geschikt voor alle leeftijden en zorgt voor een vrolijke en gezellige sfeer. Het is een leuke manier om even te ontspannen en te genieten van het uitzicht op Fantasyland terwijl je rondjes draait in je eigen theekopje.

Duur van de attractie: 1-2 minuten

Minimum lengte: Geen

Fastpass: Nee

Single rider: Nee

Praktische informatie

De Mad Hatterʼs Tea Cups bevinden zich in Fantasyland in Disneyland Paris, naast attracties zoals Peter Pan’s Flight en Dumbo the Flying Elephant. De wachtrij voor deze attractie kan soms lang zijn, vooral tijdens drukke dagen, dus het is een goed idee om vroeg in de ochtend of later op de dag een ritje te maken.

Let op: deze attractie kan wat draaiierig zijn, dus als je snel last hebt van draaierigheid of misselijkheid, is het misschien beter om deze attractie over te slaan.

Mijn ervaring

De eerste keer dat ik de Mad Hatterʼs Tea Cups bezocht, was ik een beetje zenuwachtig omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Maar zodra de attractie begon en de muziek begon te spelen, voelde ik meteen de vrolijke sfeer van het theekransje.

Ik draaide zo snel mogelijk aan het stuur en het voelde alsof ik op een magische draaimolen zat. Ik kon niet stoppen met lachen terwijl ik mijn vrienden en familie rond mij zag draaien in hun eigen theekopjes. Het was echt een onvergetelijke ervaring!

Deel jouw ervaring

Ben jij al eens in de Mad Hatterʼs Tea Cups geweest? Wat vond je ervan? Deel jouw ervaringen en tips in de reacties hieronder!

Laat je betoveren in de Mad Hatterʼs Tea Cups!

Kortom, een ritje in de Mad Hatterʼs Tea Cups is een leuke en magische ervaring die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Disneyland Paris. Dus stap in je eigen theekopje en laat je betoveren door het draaiende avontuur in Fantasyland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *