Opties voor reizen met de auto naar Disneyland Parijs

Opties voor reizen met de auto naar Disneyland Parijs

Ben je van plan om Disneyland Parijs te bezoeken en wil je graag met de auto gaan? Dan zijn er verschillende opties om daar te komen. In dit artikel deel ik mijn ervaring en geef ik je wat tips voor een zorgeloze reis naar het magische pretpark.

1. Routebeschrijving

Voordat je vertrekt is het handig om een goede routebeschrijving te hebben naar Disneyland Parijs. **Zorg er ook voor dat je navigatiesysteem up-to-date is, zodat je niet verdwaalt onderweg.** Vanuit Nederland kun je het beste via de A1 en A2 richting België en Frankrijk rijden. Eenmaal in Frankrijk aangekomen, volg je de borden naar Disneyland Paris.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

2. Parkeren bij Disneyland Parijs

Bij Disneyland Parijs zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Je kunt kiezen voor standaard parkeren, waarbij je wat verder van de ingang van de parken parkeert en met een shuttlebus naar de ingang wordt gebracht. **Je kunt ook kiezen voor VIP parkeren, waarbij je dichterbij kunt parkeren en sneller bij de ingang bent.** Zorg ervoor dat je de parkeerkosten in gedachten houdt bij het plannen van je budget.

3. Overnachten bij Disneyland Parijs

Als je ervoor kiest om met de auto naar Disneyland Parijs te reizen en je wilt niet op dezelfde dag terugrijden, dan zijn er verschillende opties voor overnachtingen. Je kunt kiezen voor een hotel in de buurt van het pretpark, zodat je de volgende dag weer fris en fruitig naar Disneyland kunt gaan. **Er zijn ook verschillende campings in de omgeving waar je kunt overnachten met je eigen tent of caravan.**

4. Verkeersdrukte vermijden

Het is belangrijk om rekening te houden met eventuele verkeersdrukte onderweg naar Disneyland Parijs. **Probeer te vertrekken op rustige momenten, zoals doordeweeks of vroeg in de ochtend.** Op die manier kun je files vermijden en sneller bij het pretpark aankomen. Houd ook de verkeersinformatie onderweg in de gaten, zodat je eventueel een alternatieve route kunt nemen.

5. Genieten van de reis

Hoewel de eindbestemming natuurlijk Disneyland Parijs is, is de reis er naartoe ook een groot avontuur. **Geniet van de mooie wegen, de gezellige tussenstops en de leuke gesprekken onderweg.** Maak van de autorit een leuke roadtrip met je familie of vrienden en creëer mooie herinneringen voordat je het pretpark betreedt.

Maak van je autorit naar Disneyland Parijs een onvergetelijke ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *