Seizoensgebonden evenementenkalender van Disneyland Parijs: hoogtepunten en data

Seizoensgebonden evenementenkalender van Disneyland Parijs

Ben jij een echte Disney fan en wil je weten welke speciale evenementen er het hele jaar door plaatsvinden in Disneyland Parijs? In dit artikel vertel ik je alles over de hoogtepunten en data van de seizoensgebonden evenementenkalender, gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Zo weet je precies wanneer je jouw trip naar het magische pretpark het beste kunt plannen!

Lente

In de lente komt Disneyland Parijs helemaal tot leven! Een van de hoogtepunten is het International Women’s Day Celebration, waarbij de heldinnen uit de Disney films in het zonnetje worden gezet. Ook vindt in deze periode het Swing into Spring Festival plaats, waarbij de parken prachtig versierd zijn met bloemen en kleurrijke decoraties. Vergeet ook niet de paaseierenjacht die georganiseerd wordt voor de jongere bezoekers!

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Belangrijke data in de lente:

  • International Women’s Day Celebration: 8 maart
  • Swing into Spring Festival: maart – juni

Zomer

De zomer in Disneyland Parijs staat garant voor eindeloos plezier! Het hoogtepunt in deze periode is het Frozen Summer Fun event, waarbij Anna, Elsa en Olaf uit de populaire film Frozen de Disney Parken bezoeken. Ook worden er spectaculaire shows en parades opgevoerd om de zomerse sfeer compleet te maken. Zorg dat je erbij bent om dit magische spektakel mee te maken!

Belangrijke data in de zomer:

  • Frozen Summer Fun: juli – augustus

Herfst

In de herfst verandert Disneyland Parijs in een betoverende herfstwereld! Een absolute must-see is de Halloween Soirée, waarbij het park wordt omgetoverd tot een griezelige, maar toch feestelijke omgeving. Ook worden er speciale Halloween shows en parades georganiseerd, waarbij de Disney figuren zich in hun mooiste herfstkostuums laten zien. Durf jij het aan om het park in deze enge periode te bezoeken?

Belangrijke data in de herfst:

  • Halloween Soirée: 31 oktober

Winter

De winter in Disneyland Parijs is een magische periode vol feestelijke evenementen! Een van de hoogtepunten is het kerstspektakel, waarbij het park prachtig versierd is met duizenden lichtjes en kerstdecoraties. Ook kun je genieten van speciale kerstshows en parades, waarbij de Disney figuren natuurlijk in hun mooiste kerstkleding te bewonderen zijn. En vergeet de spectaculaire vuurwerkshows niet die de hemel boven Disneyland Parijs verlichten!

Belangrijke data in de winter:

  • Kerstspektakel: december

Afsluiting

Zo, nu ben je helemaal op de hoogte van de seizoensgebonden evenementenkalender van Disneyland Parijs! Of je nu van lente, zomer, herfst of winter houdt, er is altijd wel iets speciaals te beleven in het magische pretpark. Dus pak je koffers, koop je tickets en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring in Disneyland Parijs. Laat de magie beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *