Speciale services voor gasten met een handicap: voorzieningen en assistentie

Speciale services voor gasten met een handicap bij Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een magische plek waar dromen werkelijkheid worden. Voor gasten met een handicap zijn er speciale voorzieningen en assistentie om ervoor te zorgen dat zij een geweldige ervaring hebben in het park. Als ervaringsdeskundige deel ik graag mijn kennis en tips over de speciale services die Disneyland Parijs biedt voor gasten met een handicap.

Voorzieningen voor gasten met een handicap

Disneyland Parijs doet er alles aan om ervoor te zorgen dat alle gasten, ongeacht hun handicap, kunnen genieten van het park. Er zijn verschillende voorzieningen beschikbaar, zoals:

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

  • Invalidetoiletten: Er zijn speciale toiletten voor gasten met een handicap verspreid over het park.
  • Ingangen voor mindervaliden: Bij de meeste attracties zijn er aparte ingangen voor mindervaliden, zodat zij niet lang hoeven te wachten in de rij.
  • Speciale parkeerplaatsen: Gasten met een handicap kunnen gebruikmaken van speciale parkeerplaatsen dichtbij de ingang van het park.

Assistentie voor gasten met een handicap

Naast de voorzieningen biedt Disneyland Parijs ook assistentie aan gasten met een handicap. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van:

  • Assistentie voor attracties: Gasten met een handicap kunnen gebruik maken van een speciale FastPass om sneller toegang te krijgen tot attracties.
  • Rolstoelen en scootmobielen: Het park verhuurt rolstoelen en scootmobielen voor gasten die dit nodig hebben.
  • Assistentiehonden: Gasten met een assistentiehond zijn welkom in het park. Er zijn ook speciale ruimtes voor de honden om te rusten.

Mijn eigen ervaring

Als gast met een handicap heb ik zelf ervaren hoe goed de service is bij Disneyland Parijs. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en staat altijd klaar om te assisteren. Ik heb gebruik gemaakt van de speciale parkeerplaatsen en ingangen voor mindervaliden, wat mijn bezoek aan het park een stuk gemakkelijker maakte.

De invalidetoiletten waren schoon en goed toegankelijk, wat ook erg belangrijk is voor gasten met een handicap. De assistentie bij attracties was top geregeld en ik hoefde nooit lang te wachten. Ook de mogelijkheid om een rolstoel te huren was voor mij erg handig, aangezien ik niet lange afstanden kan lopen.

Conclusie

Al met al kan ik zeggen dat Disneyland Parijs uitstekende speciale services biedt voor gasten met een handicap. Het park doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen een magische ervaring heeft, ongeacht eventuele beperkingen. Dus twijfel niet en plan je bezoek aan Disneyland Parijs, waar dromen werkelijkheid worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *