Star Tours: The Adventures Continue

Ontdek Star Tours: The Adventures Continue in Disneyland Parijs

Welkom bij Star Tours: The Adventures Continue, een spannende attractie in Disneyland Parijs die je meeneemt op een galactisch avontuur door het Star Wars universum. Stap aan boord van een ruimteschip en bereid je voor op een onvergetelijke reis vol actie, avontuur en spanning!

Een vernieuwde attractie

Star Tours: The Adventures Continue is een vernieuwde versie van de klassieke Star Tours attractie, die voor het eerst geopend werd in Disneyland in 1987. De attractie is geüpdatet met nieuwe technologie en verhaallijnen, waardoor elke rit uniek is en je telkens weer nieuwe avonturen kunt beleven.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

In Star Tours: The Adventures Continue word je meegenomen naar verschillende locaties in het Star Wars universum, waar je bekende personages tegenkomt en deelneemt aan spannende missies. Tijdens de rit zul je tegenwoordig ook 3D beelden ervaren, waardoor je het gevoel krijgt dat je echt door de ruimte vliegt!

Praktische informatie

Star Tours: The Adventures Continue is gelegen in het Discoveryland gedeelte van Disneyland Parijs, naast attracties zoals Space Mountain en Buzz Lightyear Laser Blast. De attractie is geschikt voor avonturiers van alle leeftijden, maar kan voor sommige bezoekers wat intens zijn vanwege de 3D effecten en de snelle bewegingen van het ruimteschip.

De wachtrijen voor Star Tours: The Adventures Continue kunnen soms lang zijn, vooral tijdens drukke periodes zoals schoolvakanties en feestdagen. Het is daarom aan te raden om vroeg in de ochtend of later op de dag te gaan rijden om de wachttijd te minimaliseren. Je kunt ook gebruik maken van Fastpass, een service waarmee je sneller toegang krijgt tot attracties door een speciale ticket te reserveren.

Tips voor een optimale ervaring

  • Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt, aangezien de attractie enigszins turbulent kan zijn.
  • Vergeet niet om je 3D bril op te zetten zodra je in het ruimteschip stapt, zodat je optimaal kunt genieten van de beelden.
  • Neem je camera mee om foto’s te maken van de fantastische decors en effecten in de attractie.

Een onvergetelijke ervaring

Star Tours: The Adventures Continue is een must-see attractie voor Star Wars fans en liefhebbers van avontuurlijke attracties. Stap aan boord en laat je meeslepen door de magie van het Star Wars universum. Moge de Force met je zijn!

May the Force be with you

Na een adembenemende rit door het Star Wars universum ben je weer veilig geland in Disneyland Parijs. Vergeet niet om souvenirs te kopen in de Star Wars gift shop en nog even te genieten van de sfeer in Discoveryland. Wie weet kom je nog een Jedi tegen op straat! Tot de volgende keer, en moge de Force met je zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *