Studio Tram Tour: Behind the Magic

Studio Tram Tour: Behind the Magic – Een kijkje achter de schermen van Disneyland Parijs

Ben je altijd al benieuwd geweest naar hoe de magie van Disney tot leven komt? Dan is de Studio Tram Tour: Behind the Magic in Disneyland Parijs echt iets voor jou! Tijdens deze tour krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van de grootste filmstudio van Europa. Stap in de tram en ontdek de geheimen en trucjes die gebruikt worden om de spectaculaire films en attracties van Disneyland Parijs te creëren.

Wat is de Studio Tram Tour: Behind the Magic?

De Studio Tram Tour: Behind the Magic is een attractie in het Walt Disney Studio Park van Disneyland Parijs. Tijdens deze tour word je meegenomen op een reis door de studio’s van Disney, waar je kunt zien hoe films worden gemaakt en welke technieken er worden gebruikt om special effects te creëren. Het is een unieke ervaring die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Studio Tram Tour: Behind the Magic word je meegenomen op een tramrit langs verschillende filmsets en studio’s. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij bekende films zoals Pirates of the Caribbean en Ratatouille. Daarnaast zie je hoe special effects worden toegepast en krijg je te zien hoe stunts worden uitgevoerd. Het is een unieke kans om te zien hoe de magie van Disney tot leven komt.

Daarnaast kom je ook oog in oog te staan met enkele iconische voertuigen en rekwisieten uit bekende films. Zo kun je bijvoorbeeld de legendarische DeLorean uit Back to the Future zien en de speeder bike uit Star Wars bewonderen. Het is een fantastische ervaring voor zowel jong als oud.

Praktische informatie

De Studio Tram Tour: Behind the Magic is een populaire attractie in Disneyland Parijs, dus het is aan te raden om vroeg in de ochtend of later op de dag de tour te maken om lange wachttijden te vermijden. De attractie is toegankelijk voor gasten van alle leeftijden en is rolstoeltoegankelijk.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de tour in verschillende talen wordt aangeboden, waaronder Engels, Frans en Duits. Zo kunnen gasten uit verschillende landen optimaal genieten van de ervaring en de informatie die wordt gegeven tijdens de tour.

Tip: FastPass

Wil je niet in de rij staan voor de Studio Tram Tour: Behind the Magic? Maak dan gebruik van de FastPass service van Disneyland Parijs. Met een FastPass kun je een specifiek tijdstip reserveren voor de tour, zodat je sneller kunt instappen en niet lang hoeft te wachten. Het is een handige manier om je tijd optimaal te benutten tijdens je bezoek aan het park.

Conclusie

De Studio Tram Tour: Behind the Magic is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van film en special effects. Tijdens de tour krijg je een uniek kijkje achter de schermen van Disney en zie je hoe de magie tot leven komt. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten en die je zeker moet beleven tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *