Tips voor het navigeren door Disneyland Parijs met kinderen

Tips voor het navigeren door Disneyland Parijs met kinderen

Ben je van plan om met je kinderen naar Disneyland Parijs te gaan en wil je ervoor zorgen dat jullie een zo soepel mogelijke ervaring hebben? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel deel ik mijn tips en tricks voor het navigeren door het magische park met kinderen. Met een goede planning en wat handige tips wordt jullie dag in Disneyland onvergetelijk!

1. Kies een strategische locatie om te overnachten

Als je met kinderen naar Disneyland Parijs gaat, is het handig om een hotel te kiezen dat dichtbij het park ligt. Zo kunnen jullie gemakkelijk heen en weer reizen en eventueel even rusten als dat nodig is. Bovendien zijn er vaak hotels die speciale arrangementen aanbieden voor een verblijf in combinatie met toegang tot het park. Dit kan een hoop geld en stress besparen!

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

2. Maak gebruik van Fastpass

Om lange wachtrijen bij de populaire attracties te vermijden, kun je gebruik maken van het Fastpass-systeem. Met de Fastpass krijg je een tijdvak toegewezen waarin je de attractie kunt bezoeken zonder in de reguliere wachtrij te staan. Dit is vooral handig met kinderen, die vaak minder geduld hebben. Zorg er wel voor dat je op tijd bij de attractie bent, want de Fastpass-tijd is strikt!

3. Neem voldoende pauzes

Een dag in Disneyland Parijs kan heel vermoeiend zijn voor zowel jou als je kinderen. Zorg ervoor dat jullie regelmatig even pauzeren en wat te eten en drinken nemen. Er zijn genoeg gezellige plekken in het park waar jullie even kunnen ontspannen en bijkomen van alle indrukken. Vergeet ook niet om voldoende water mee te nemen, vooral op warme dagen!

4. Plan vooruit

Voordat je naar Disneyland Parijs gaat, is het handig om een schema te maken van de attracties die jullie willen bezoeken. Zo voorkom je dat jullie de hele dag moeten rondrennen om alles te zien en kunnen jullie op een ontspannen manier van het park genieten. Vergeet ook niet om rekening te houden met de wensen van je kinderen en om flexibel te zijn als iets anders loopt dan gepland.

5. Maak gebruik van de Single Rider-rij

Als jullie niet per se naast elkaar hoeven te zitten in een attractie, kan het handig zijn om gebruik te maken van de Single Rider-rij. Hierdoor kunnen jullie sneller door de wachtrij heen en meer attracties op één dag bezoeken. Dit kan vooral handig zijn als jullie met oudere kinderen zijn die het niet erg vinden om apart te zitten tijdens de rit.

Veel plezier in Disneyland Parijs!

Met deze tips in je achterhoofd zijn jullie helemaal klaar om Disneyland Parijs te verkennen met je kinderen. Zorg ervoor dat jullie alle prinsessen en superhelden ontmoeten, de spannendste attracties uitproberen en vooral heel veel plezier maken samen. Vergeet niet om af en toe even stil te staan en te genieten van het moment. Disneyland Parijs is een magische plek en jullie zullen er ongetwijfeld mooie herinneringen aan overhouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *