Valutawissel en geldautomaten in het park

Valutawissel en geldautomaten in het park

Als je van plan bent om een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs, is het handig om wat informatie te hebben over valutawissel en geldautomaten in het park. Het kan namelijk voorkomen dat je ter plaatse wat contant geld nodig hebt voor souvenirs, snacks of attracties. In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten over de valutawissel mogelijkheden en geldautomaten in Disneyland Parijs.

Valutawissel

Voorafgaand aan je bezoek aan Disneyland Parijs is het handig om te controleren of je voldoende contant geld bij je hebt in de juiste valuta. In het park zelf is het niet mogelijk om valuta te wisselen, dus zorg ervoor dat je van tevoren Euro’s bij je hebt. Mocht je toch valuta moeten wisselen, dan kun je hiervoor terecht bij wisselkantoren buiten het park, bijvoorbeeld in de omgeving van het treinstation bij Disneyland Parijs.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Geldautomaten

Als je tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs wat extra geld nodig hebt, kun je gebruik maken van de geldautomaten die zich in het park bevinden. Deze geldautomaten accepteren verschillende betaalpassen en creditcards, dus je kunt hier eenvoudig geld opnemen in Euro’s. Let er wel op dat je mogelijk transactiekosten moet betalen, afhankelijk van de voorwaarden van je bank.

Locaties van geldautomaten

Er zijn meerdere geldautomaten verspreid over het park, zodat je altijd wel in de buurt van een geldautomaat bent. Je vindt geldautomaten onder andere bij de ingang van het park, bij de hoofdingang van beide parken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en bij diverse souvenirwinkels en restaurants. Het is handig om te weten waar de dichtstbijzijnde geldautomaat is voor het geval dat je wat geld nodig hebt.

Tips voor gebruik van geldautomaten

  • Zorg ervoor dat je je pincode uit je hoofd kent en deze niet opschrijft.
  • Controleer altijd de transactiekosten die je bank in rekening brengt voor geldopnames in het buitenland.
  • Houd er rekening mee dat sommige geldautomaten een limiet hebben voor het maximale bedrag dat je kunt opnemen.

Conclusie

Met deze informatie over valutawissel en geldautomaten in Disneyland Parijs ben je goed voorbereid op je bezoek aan het park. Zorg ervoor dat je voldoende contant geld bij je hebt en maak indien nodig gebruik van de geldautomaten in het park. Op die manier kun je onbezorgd genieten van alle magie die Disneyland te bieden heeft!

Veel plezier in Disneyland Parijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *