Busreizen naar Disneyland Parijs: routes haltes en prijzen

Busreizen naar Disneyland Parijs: een magische manier om naar het park te reizen!

Droom je ervan om een tripje naar Disneyland Parijs te maken, maar zie je op tegen het gedoe van het rijden in het buitenland of het zoeken naar parkeerplaatsen? Dan is een busreis naar Disneyland Parijs misschien wel de perfecte oplossing voor jou! In dit artikel zal ik mijn ervaring met busreizen naar dit betoverende pretpark met je delen, inclusief routes, haltes en prijzen.

Routes en haltes

Er zijn verschillende busmaatschappijen die busreizen naar Disneyland Parijs aanbieden vanuit verschillende steden in Nederland en België. Een populaire route is bijvoorbeeld vanuit Amsterdam, waar de bus je rechtstreeks naar de poorten van het park brengt. Andere steden waarvandaan je kunt vertrekken zijn onder andere Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Brussel.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

De bussen vertrekken meestal vroeg in de ochtend en komen aan bij Disneyland Parijs in de loop van de ochtend, zodat je een volledige dag in het park kunt doorbrengen. De terugreis is vaak in de avond, zodat je nog kunt genieten van de avondshow en daarna terug kunt keren naar huis.

Populaire opstapplaatsen:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Antwerpen
  • Brussel

Prijzen

De prijzen voor busreizen naar Disneyland Parijs variëren afhankelijk van de afstand en de busmaatschappij. Een retourticket vanuit Amsterdam kost bijvoorbeeld rond de €50-€60 per persoon, terwijl een ticket vanuit Antwerpen iets goedkoper kan zijn. Sommige busmaatschappijen bieden ook speciale aanbiedingen aan, dus het loont zeker de moeite om rond te kijken voor de beste deal.

Het voordeel van een busreis is dat je geen parkeerkosten hoeft te betalen en dat je je geen zorgen hoeft te maken over het rijden in het buitenland. Bovendien is het een ontspannen manier van reizen, waarbij je onderweg alvast in de stemming kunt komen door een Disney film te kijken of een dutje te doen.

Enthousiast geworden?

Als je net zo enthousiast bent geworden als ik over het maken van een busreis naar Disneyland Parijs, dan raad ik je zeker aan om snel een ticket te boeken en jezelf onder te dompelen in de magie van het park. Laat je betoveren door de sprookjesachtige sferen en geniet van een zorgeloze dag vol plezier en avontuur!

Wie weet kom je onderweg zelfs nog een Disney figuur tegen in de bus en kun je alvast een voorproefje krijgen van wat je te wachten staat. Een busreis naar Disneyland Parijs is niet alleen een praktische manier van reizen, maar ook een avontuur op zich!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *