Privétransferopties van luchthavens naar Disneyland Parijs

Privétransferopties van luchthavens naar Disneyland Parijs

Ben je van plan om naar Disneyland Parijs te gaan en wil je graag weten wat de beste privétransferopties zijn vanaf de luchthavens? In dit artikel deel ik mijn ervaring met verschillende privétransferopties vanaf de luchthavens naar Disneyland Parijs. Zo kun jij gemakkelijk de beste keuze maken voor jouw reis!

Paris Charles de Gaulle Airport

De eerste keer dat ik naar Disneyland Parijs ging, kwam ik aan op Paris Charles de Gaulle Airport. Vanaf deze luchthaven zijn er verschillende privétransferopties beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een taxi, een shuttlebus of een privéchauffeur. De meest comfortabele optie vond ik de privéchauffeur, omdat je dan direct van de luchthaven naar Disneyland gebracht wordt zonder te hoeven wachten.

Oad - Disneyland Paris - 30e verjaardag

Taxi

Als je kiest voor een taxi vanaf Paris Charles de Gaulle Airport naar Disneyland Parijs, kun je rekenen op een vaste prijs van ongeveer €70-€90, afhankelijk van het tijdstip en de verkeersdrukte. Het voordeel van een taxi is dat je snel op je bestemming bent en geen rekening hoeft te houden met andere passagiers.

Shuttlebus

Een andere optie is om gebruik te maken van een shuttlebus vanaf de luchthaven naar Disneyland. Dit is een budgetvriendelijke optie, maar houd er rekening mee dat je met andere passagiers reist en dat de reistijd wat langer kan zijn vanwege eventuele tussenstops.

Privéchauffeur

De meest luxe optie is om een privéchauffeur te boeken vanaf Paris Charles de Gaulle Airport naar Disneyland Parijs. Dit is vaak de duurste optie, maar je geniet wel van het comfort en gemak van een privérit zonder te hoeven wachten op andere passagiers.

Paris Orly Airport

Als je aankomt op Paris Orly Airport, zijn er ook verschillende privétransferopties beschikbaar naar Disneyland Parijs. De keuzes zijn vergelijkbaar met die van Paris Charles de Gaulle Airport, maar de prijzen kunnen iets verschillen.

Privéshuttle

Vanaf Paris Orly Airport kun je ook kiezen voor een privéshuttle naar Disneyland Parijs. Dit is een handige optie als je met een grotere groep reist en samen wilt reizen zonder andere passagiers.

Limousineservice

Als je echt in stijl naar Disneyland Parijs wilt reizen, kun je overwegen om een limousineservice te boeken vanaf Paris Orly Airport. Dit is een luxe en exclusieve manier van reizen, maar hier hangt uiteraard wel een hoger prijskaartje aan.

Self-drive autoverhuur

Als je liever zelf rijdt en de vrijheid wilt hebben om op eigen tempo naar Disneyland Parijs te rijden, kun je een auto huren op Paris Orly Airport. Dit geeft je de flexibiliteit om te stoppen waar en wanneer je maar wilt.

Conclusie

Er zijn verschillende privétransferopties beschikbaar vanaf de luchthavens naar Disneyland Parijs, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk om te kiezen voor de optie die het beste bij jouw wensen en budget past, zodat je optimaal kunt genieten van je reis naar Disneyland Parijs. Welke privétransferoptie zou jij kiezen?

Veel plezier in Disneyland Parijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *